Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
An Invitation To Day Dream

An Invitation To Day DreamBlijf verwonderd!

Wie wil meerijden op geluidsgolven die verleden, toekomst en heden overstijgen, zit op zondag weer goed bij Valckenaers & Vanhoudt. Zij serveren op 19 juni toptracks van o.m. David Lang, Claudia Molitor, Laibach, Lukas Lauermann, Patty Waters, Richard Youngs, Esmerine, Trio Mediæval, Caroline Shaw, Camille Bertault & David Helbock, Razen, Matthew Bourne èn Maya Youssef. An Invitation To Day Dream!
https://mayayoussef.lnk.to/FindingHome© Maya Youssef

Zondag in V&V o.m. 'An Invitation To Day Dream' uit 'Finding Home' van Maya Youssef!

Maya Youssef is een muzikante en componiste uit Syrië, de ongekroonde 'koningin van de qanun', de 78-snarige tokkelciter uit het Midden-Oosten. Haar jongste plaat 'Finding Home' is een reis door herinneringen. Op zoek naar wat de essentie van een thuis is. Dat is voor iedereen anders en toch ook hetzelfde...

Valckenaers & Vanhoudt

Gerrit Valckenaers en Bart Vanhoudt gaan iedere zondag om 20u op zoek naar pure schoonheid in grensverleggende muziek van vroeger en nu. Met verrassende zijsprongen en onverwachte combinaties, met nieuwe geluiden en boeiende schemerzones. En op vrijdagavond volgt om 22u een herkansing voor wie dat zou hebben gemist.

Presentatie: Bart Vanhoudt

Samenstelling: Gerrit Valckenaers

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via vv@klara.be

Elke zondag van 20 tot 22 uur, en in herkansing op vrijdag van 22 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.