Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
De 40ste editie van Jazz Middelheim krijgt er een pák namen bij.

De 40ste editie van Jazz Middelheim krijgt er een pák namen bij.Blijf verwonderd!

Avishai Cohen Trio, Portico Quartet, STUFF., Emma-Jean Thackray, Alfa Mist, Lefto, NAG, KAU trio, Boombox Experiments, ECHT! en MiXMONK werden toegevoegd aan de affiche van de 40ste editie van het jazzfestival. Nog goed nieuws: Jazz Middelheim duurt weer vijf dagen!

Jazz Middelheim

Jazz Middelheim vond de afgelopen jaren plaats van donderdag tot zondag. Maar omdat grote festivals pas opnieuw mogelijk zijn vanaf vrijdag 13 augustus, schuiven we het festival deze zomer één dag op. Meer nog: we doen er gelijk weer een dag bij. Zoals vroeger. Want laat ons eerlijk zijn: we hebben wel wat in te halen!

Het festival start dus op vrijdag 13 augustus en eindigt op dinsdag 17 augustus. Daarmee wordt Jazz Middelheim het eerste grote festival sinds het begin van de pandemie. Maar misschien nog belangrijker: de line-up is meteen ook de meest internationale sinds maart vorig jaar. De 40ste editie van het oudste jazzfestival van het land krijgt – met andere woorden – een affiche die in gelijk welk jaar de champagne zou doen knallen.

Maak ook thuis en onderweg Jazz Middelheim mee vanop de eerste rij. Luister live op Klara en via de Klara-app naar zowat alle concerten van de Main Stage. Op Klara.be/jazzmiddelheim en de Facebookpagina van Klara kunnen de jazzliefhebbers ook terecht voor video’s en interviews.

Meer namen (inclusief de volledige line-up van dinsdag 17 augustus) worden binnenkort bekendgemaakt.

Tickets kosten €39 (13, 15 augustus) en €44 (14, 16 augustus), en zijn uitsluitend te koop via www.jazzmiddelheim.be. Let wel: alle ticketkopers zullen een coronapas of negatieve coronatest dienen voor te leggen om het festivalpark te betreden! Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat mensen deze zomer op een prettige én veilige manier van Jazz Middelheim kunnen genieten. Kinderen tot en met drie jaar komen gratis mee. Van vier tot en met elf jaar betaal je €8.

Nog vragen? Stuur een mail naar info@jazzmiddelheim.be.

DATUM & LOCATIE:

13-17 augustus 2021
Park Den Brandt, Antwerpen