Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara in Brugge

Klara in Brugge Blijf verwonderd!

Vrijdagavond 2 augustus openen we het MAfestival met een uitzending vol muziek en gasten.
het thema van het MAfestival 2019

het thema van het MAfestival 2019

Het MAfestival Brugge is toe aan de 56e editie en pakt uit met een thema dat refereert aan de spraakmakende bestseller van Yuval Noah: Homo Deus die het heeft over de vernietigende invloed van digitale data en technologie op de mens. Het thema EX MACHINA: God, mens en machine tast de grenzen af tot waar technologie ons ombouwt tot moderne goden. Letterlijk en figuurlijk. Mark Janssens ontvangt tussen 18 en 20u gasten die op een of andere manier betrokken zijn bij het festival: Lalina Goddard, Katherina Lindekens, Tomas Bisschop, Lionel Meunier, Bart Van Oort, Lambert Colson, Heleen Van Haegenborgh, Korneel Bernolet en Albert Edelman. Sopraan Lieselot De Wilde en luitist Jurgen De bruyn, zelf actief op het festival, zorgen voor de muzikale omlijsting. Plaats van afspraak: Studio 1 in het Concertgebouw Brugge.

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.