Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live

Klara LiveBlijf verwonderd!

Vrijdag 18 oktober, het openingsconcert van het Transitfestival rechtstreeks in Klara Live
Daan Janssensrr@vrt.be

Daan Janssens

Het Transitfestival, het Leuvense festival voor eigentijdse muziek, start dit jaar met twee creaties van Vlaamse componisten: Frederik Croene en Daan Janssens. De piano wordt tijdens dit concert in een andere context geplaatst, en daar komt electronica en heel veel vilt aan te pas... Spannend, zoals het hoort op een festival eigentijdse muziek. Klara Live is er rechtstreeks bij, Nicole Van Opstal vertelt er u alles over. 

 

 

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert / Kristof Lowyck / Katleen Van Bavel

Samenstelling: Renate Weytjens / Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Wolfgang Heiremans / Sylvia Broeckaert

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.