Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live 7 dec: Dave Holland & John Scofield

Klara Live 7 dec: Dave Holland & John ScofieldJazz

Het uitgestelde concert van twee grootmeesters van de jazz kwam er toch op 27 oktober in Flagey: een bassist en een gitarist in intieme dialoog.

Dave Holland & John Scofield

De toernee van Dave Holland & John Scofield is in 2020 uitgesteld tot najaar dit jaar. De twee stonden bij allerlei projecten samen op het podium, maar ditmaal in duovorm.

Dave Holland & John Scofield vertolken hun eigen nummers in duo. Een unieke en meeslepende ontmoeting van twee grootmeesters. Lies Steppe laat u meegenieten van het volledige concert van 27 oktober in Flagey.

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.