Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live 9 februari: Bert Joris & Enrico Pieranunzi

Klara Live 9 februari: Bert Joris & Enrico PieranunziJazz

Concertfragmenten van Jazz Middelheim & Gent Jazz, plus de nieuwe cd 'Afterglow'.

Joris & Pieranunzi - 9 feb - Klara Live

Het Bert Joris Quintet feat. Enrico Pieranunzi live tijdens Gent Jazz met repertoire dat terug gaat op 'Don't forget the poet', en het Bert Joris Quartet op de eerste uitverkochte dag ooit van Jazz Middelheim met repertoire dat hoofdzakelijk uit 'Magone' komt. Plus een voorsmaakje van de nieuwe cd 'Afterglow' van Bert Joris & Enrico Pieranunzi. Op Gent Jazz was de bezetting Bert Joris (trompet/flügelhorn), Enrico Pieranunzi (piano) plus Rosario Giuliani (altsax), Hein Van De Geyn (contrabas) en Hans Van Oosterhout (drums). Op Jazz Middelheim bestond de groep uit Bert Joris (trompet/flügelhorn), Dado Moroni (piano) ,Philippe Aerts (contrabas) en Dré Pallemaerts (drums).

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.