Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live op 13 januari: Hoboïst Juri Vallentin en Trio d'Iroise

Klara Live op 13 januari: Hoboïst Juri Vallentin en Trio d'IroiseKlassieke muziek

De melodie van 'O Haupt voll Blut und Wunden duikt regelmatig op in de werken van Johann Sebastian Bach, getooid met verschillende teksten. Tal van componisten, ook in de 19e en 20e eeuw, waren geïnspireerd door deze eenvoudige hymne.
Trio d'IsoireCorinna Leonbacher

Trio d'Isoire

Hoboïst Juri Vallentin en het strijktrioTrio d'Iroise volgen het spoor doorheen kwartetten van Johann Gottlieb Janitsch, Frederick Septimus Kelly, Nicholas Charles Bochsa, tot bij de hedendaagse Theo Verbey. Niet de meest bekende namen maar uitstekende muziek en in een prachtige uitvoering door dit Frans-Duitse ensemble.
Een concertopname door de Nord-Deutsche Radio in een lege Christus-Koningkerk in Berlijn op 19 juni 2020.

Felicia Bockstael

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.