Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live op 21 januari: bariton Konstantin Krimmel

Klara Live op 21 januari: bariton Konstantin Krimmel Klassieke muziek

Die schöne Müllerin van Franz Schubert in een recital met de jonge Duits-Roemeense bariton Konstantin Krimmel en pianist Daniel Heide. De opname werd gemaakt in het klooster van Vilabertran in Catalonië voorbije zomer.
bariton Konstantin Krimmelwebsite K.Krimmel

bariton Konstantin Krimmel

Konstantin Krimmel is een bariton van 28 jaar, hij is van Duits Roemeense afkomst. Hij won de voorbije jaren verschillende belangrijke prijzen in liedwedstrijden zoals de Internationaler Helmut Deutsch Liedwettbewerb.
Liedrecitals gaf hij sindsdien in onder meer de Kölner Philharmonie, de Oper Frankfurt, in Wigmore Hall in Londen. Sinds de herfst van 2021 begint een belangrijke nieuwe fase in zijn carrière want hij maakt nu deel uit van het ensemble van de Bayerische Staatsoper in München. Pianist Daniel Heide is een gedroomde liedbegeleider en wordt deze dagen gevraagd voor recitals met grote liedzangers en opkomende sterren zoals deze bariton.

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.