Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live op 22/9: Ian Bostridge in Schuberts Winterreise

Klara Live op 22/9: Ian Bostridge in Schuberts WinterreiseKlassieke muziek

Ian Bostridge zul je niet gauw in passionele Puccini aria's horen maar met zijn slanke tenor en verfijnd inlevingsvermogen komt hij uitstekend tot zijn recht in een liedrecital.
tenor Ian Bostridgec Kalpesh Lathigra

Ian Bostridge

Op het podium van de Gentse opera bracht hij samen met pianist Julius Drake Schuberts meesterwerk Winterreise op gedichten van Heinrich Müller. Hij zong de liedcyclus al ontelbare malen en schreef er het boek Schubert's Winter Journey. Anatomy of an Obsession, de ondertitel klinkt als een bekentenis ...

Met veel inlevingsvermogen vatte hij de reis aan, vorige vrijdag 17 september, op uitnodiging van het Festival van Vlaanderen Gent in.

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.