Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live op 26/11: Winterreise met Ian Bostridge en Julius Drake

Klara Live op 26/11: Winterreise met Ian Bostridge en Julius DrakeKlassieke muziek

Ian Bostridge zul je niet gauw in passionele Puccini aria's horen maar met zijn slanke tenor en buitengewoon inlevingsvermogen is een liedrecital met hem een belevenis.
Ian Bostridge

Ian Bostridge

Op het podium van de Gentse opera bracht hij samen met pianist Julius Drake Schuberts meesterwerk Winterreise op gedichten van Heinrich Müller. Hij zong de liedcyclus al ontelbare malen en schreef er het boek Schubert's Winter Journey, Anatomy of an Obsession. De ondertitel klinkt als een bekentenis ...

Dit uitzonderlijk concert werd opgenomen op vrijdag 17 september, in het kader van het Festival van Vlaanderen Gent.

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.