Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live op 8 januari: Nieuwjaarsconcert vanuit Flagey met Bru Phil

Klara Live op 8 januari: Nieuwjaarsconcert vanuit Flagey met Bru PhilBlijf verwonderd!

Gelukkig Nieuwjaar! De Equipe van Klara Live wil de Klaraluisteraar een mooi 2021 toewensen, vanavond zeer expliciet met een rechtstreekse uitzending. Nicole Van Opstal is uw gastvrouw.
Foto van Valentina Peleggi

Valentina Peleggi

Het nieuwe jaar staat in de startblokken - en wij geven het met plezier een extra duwtje in de rug!

Geniet van een sprankelend en bruisend nieuwjaarsconcert vol muzikaal vuurwerk, met naast vaste waarde Johann Strauss twee grootmeesters uit de komische opera en operette: de heren Rossini en Offenbach.

De Argentijnse sopraan Mercedes Arcuri zal je doen gniffelen door haar prachtige stem te 'gebruiken' in de heerlijke Offenbachs. De Italiaanse Valentina Peleggi houdt het stokje vast, helaas voor een lege zaal in Flagey. Niettemin: Cheers!

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.