Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live op 8 mei: een recital met vader en zoon Christoph en Julian Prégardien

Klara Live op 8 mei: een recital met vader en zoon Christoph en Julian Prégardien Klassieke muziek

Ze zijn allebei lyrische tenoren en hun stemmen versmelten wonderwel in de samenzang van dit concert. Het programma omvat klassiek en romantisch liedrepertoire van Mozart, Friedrich Silcher, Schubert en Brahms.
Christoph en Julian Prégardien Hans Morren

Christoph en Julian Prégardien

Origineel liedrepertoire voor twee tenoren is eerder beperkt voorhanden daarom brengen beide zangers samen met pianist Michael Gees ook bewerkingen van liederen die hen allebei dierbaar zijn. Twee zangers die samen ademen, een zelfde interpretatieve kracht uitstralen, het is een niet te missen en ontroerend concert. Laat het niet aan u voorbij gaan. De groepsknuffel op het einde van het recital was te zien via streaming op de site van de Munt: een aandoenlijk moment. In het vervolg van deze Klara Live komen diverse professionele ensembles aan bod waarbij de musici een bloedband hebben: de Maisky's, de broers Kolacny, de broers Assad, de zussen Labèque, vader en dochter Chris en Naima Joris. 

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.