Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live op maandag 28 juni

Klara Live op maandag 28 juniKlassieke muziek

In Klara Live staat deze week de Franse meester Francis Poulenc in de kijker. Een mooie live-opname van zijn liedcyclus Tel jour telle nuit met de Nederlandse bariton Bernard Kruysen hoort u vandaag. Kruysen was een groot vertolker van het Franse lied, hij kreeg nog les van Pierre Bernac en Poulenc zelf. Voorts zetten we ook telkens een Belgische meester in de kijker. Dit keer is dat componist Frédéric Devreese die ons ontviel in het najaar van 2020.
bariton Bernard Kruysen

bariton Bernard Kruysen

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.