Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live op vrijdag 18 september: TrioFenix in Flagey

Klara Live op vrijdag 18 september: TrioFenix in FlageyKlassieke muziek

Het Belgische TrioFenix - dat zijn Shirley Laub, viool; Tony Nys, altviool en Karel Steylaerts, cello. Tijdens 'Flagey on air' brachten zij een afwisselend programma voor strijktrio.
TrioFenix©Tysje Severens

TrioFenix

Franse charme van Jean Cras, een trio van de Russische componist Mieczyslaw Weinberg en om af te sluiten een klassieker uit het repertoire voor strijktrio: het grootse Divertimento K563 van W.A.Mozart, het enige werk dat de componist schreef voor de triobezetting viool, altviool en cello.

Nog meer opnames uit de zomerserie 'Flagey on air' vanavond met de Franse pianiste Claire Désert, die afgelopen zomer in het iconische radiogebouw te horen was in Schumann.

Klara Live, vrijdag 18 september om 20.00 u

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.