Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live op woensdag 16 september

Klara Live op woensdag 16 septemberKlassieke muziek

William Youn, een dichter aan de piano
William Youn©Irène Zandel

William Youn

De jonge pianist William Youn staat bij critici bekend als een "dichter aan de piano'. Naast zijn lyrische capaciteiten beschikt hij ook over een moeiteloze techniek, een plezier dus om deze pianist met zijn vederlicht toucher aan het werk te horen. In november vorig jaar was hij te gast in de Gentse Handelsbeurs. Hij bracht er een mooi opgebouwd recital met walsen van Schubert, liedtranscripties door Liszt, de Variaties op een thema van Schumann (Johannes Brahms), om te eindigen met de Humoreske opus 20 van Robert Schumann. De opname die Klara van dit concert maakte kan u beluisteren in Klara Live op woensdag 16 september om 20.00 u

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.