Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live op woensdag 30 juni

Klara Live op woensdag 30 juniKlassieke muziek

De centrale componist deze week in Klara Live is de 20e-eeuwse Franse meester Francis Poulenc. Vanavond beluisteren we zijn komische opera "Les mamelles de Tiresias", voorts een live opname van zijn sonate voor twee piano’s en enkele liederen gezongen door bariton Pierre Bernac met wie Poulenc intens heeft samengewerkt.
Pierre Bernac en Francis Poulenc

Pierre Bernac en Francis Poulenc

Alle voetbalgekte van de voorbije dagen op een stokje, we gaan nog even glimlachen samen met onze minzame Vlaamse meester Vic Nees. In zijn Voetbalgavotte krijg je een opsomming van indertijd bekende voetballers. Lukaku en Ronaldo waren er nog niet bij:-) 

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.