Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live op zaterdag 16 januari: L'Île du rêve van Reyaldo Hahn

Klara Live op zaterdag 16 januari: L'Île du rêve van Reyaldo HahnKlassieke muziek

We vertoeven op een droomeiland: L'île du rêve is een vroege opera van Reynaldo Hahn. Het is een kort werk met de ondertitel een Polynesische idylle in drie bedrijven. De opera wordt concertant uitgevoerd in combinatie met een bloemlezing uit orkestliederen van Hahn en van tijdgenoten Fauré en Massenet. Een puik zangerskwartet, het koor van Le Concert Spirituel en het Radio Orkest van München stonden o.l.v. Hervé Niquet in het Prinzregententheater in München op 26 januari 2020.
L'Île du Rêve van R. Hahn

L'Île du Rêve van R. Hahn

(heruitzending van Klara Live 12 september 2020)

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.