Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live op zaterdag 27 februari: Mozart Akademie in de Munt

Klara Live op zaterdag 27 februari: Mozart Akademie in de MuntKlassieke muziek

Een concert opgenomen op 7 februari: sopraan Sabine Devieilhe en het Symfonieorkest van de Munt o.l.v. Raphaël Pichon met een programma zoals het anno 1783 ten tijde van Mozart eraan toeging in een Akademie-concert in Wenen. Om de avond rond te maken krijgt u een reconstructie van het eerste en enige concert dat Franz Schubert zelf organiseerde op 26 maart 1828, dat was eveneens in Wenen, 45 jaar later.
Sopraan Sabine DevieilheBaptiste Millot

Sopraan Sabine Devieilhe

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.