Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live op zaterdag 6 maart: Der Schauspieldirektor uit de Munt

Klara Live op zaterdag 6 maart: Der Schauspieldirektor uit de MuntKlassieke muziek

In februari kon je via streaming deze nieuwe productie meemaken op de website van de Munt. Der Schauspieldirektor is een theaterstuk met muziek van Mozart. In samenwerking met de KVS en Théâtre National, maakte de Munt er een actuele versie van die knipogend wel wat vraagtekens zet bij de huidige situatie waarin de theaters (nog) niet open mogen.
Der SchauspieldirektorHugo Segers

Der Schauspieldirektor

Muziekdirecteur Alain Altinoglu haalt samen met een cast Mozartspecialisten de sprankelende lichtvoetigheid van de korte maar grappige en inventieve partituur naar boven.
Klara laat u deze nieuwe versie integraal beluisteren in een opname van de Munt op 19 februari.

Lees hier de recensie over Der Schauspieldirektor

 

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Geertje De Ceuleneer / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.