Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live, vanaf nu met meer jazz en world

Klara Live, vanaf nu met meer jazz en worldJazz

Live jazz & wereldmuziek in 'Klara Live'. Wekelijks op dinsdag, met in januari onder meer Philip Catherine, Tcha Limberger of Keith Jarrett.

Keith Jarrett - 5 jan - Klara Live

'Klara Live' serveert u vanaf januari elke dinsdag afwisselend een wereldmuziek- en een jazz-concert.

Op 05/01 hoort u het solo-concert dat Keith Jarrett een paar jaar terug gaf in Boedapest. Op 12/01 het Tcha Limberger Trio met gitarist Mozes Rosenberg. Op 19/01 het Philip Catherine Quartet op Jazz Middelheim 2020.

 

Tcha Limberger - 12 jan - Klara Live

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.