Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live vrijdag 16 juli 2021

Klara Live vrijdag 16 juli 2021Blijf verwonderd!

Een zorgeloze avond met muziek van Mozart in Klara Live: de 40ste symfonie, Don Giovanni's liefdesverklaring aan Zerlina en een pianosonate vierhandig. Daarna hoort u een bijzondere opname die gemaakt werd in het Festival in Verbier met de Neue Liebeslieder van Brahms: vocale walsen met pianobegeleiding. Onze Belg van de dag is Frank Nuyts. Zijn concerto Innocence in admiration (2008) schreef hij voor piano en instrumentaal ensemble.
Foto van Frank NuytsWikipedia

Frank Nuyts

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.