Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Live woensdag 14 juli 2021

Klara Live woensdag 14 juli 2021Blijf verwonderd!

Onder de componisten die Klara Live selecteerde voor "aangename zomerprogramma's" mocht Mozart uiteraard niet ontbreken. Enkele hits uit zijn oeuvre worden iets na negen uur gevold door een mooi werkje van Edgar Tinel. Tinel had als directeur aan het Lemmensinstituut en later ook aan het Conservatorium van Brussel nog wat tijd over om te componeren. Vanavond hoor je zijn pianosonate (vierhandig) met Heidi Hendrickx en Levente Kende, een opname uit 1985.
portret van Wolfgang Amadeus Mozart

Wolfgang Amadeus Mozart

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.