Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara-podcasts downloaden via de site

Klara-podcasts downloaden via de siteBlijf verwonderd!

Nieuwe podcasts bieden we vanaf nu ook steeds downloadbaar via de site aan. Zo kan u o.a. de meest recente afleveringen van Berg en Dal, Pompidou, Opus 14-18 en Cher Claude allemaal gewoon downloaden via de site.

Klara-podcasts via de site downloaden

Dit aanbod breiden we de komende weken verder uit. 

Hoe werkt het?

Hieronder ziet u verschillende blokjes staan. Als u daarop klikt, krijgt u een pagina te zien, met onderaan 1 of meerdere audiospelers. Via die audiospeler kan u de betreffende uitzending herbeluisteren (dan drukt u gewoon op de 'play'-knop'), of u kan die uitzending integraal downloaden (dan klikt u onder het spelertje met de gewenste aflevering op de link 'Klik hier om dit audiobestand te downloaden')

Omwille van rechten mogen we niet alle programma's op deze manier aanbieden. Deze dienst is een aanvulling bovenop de tijdelijke herbeluister-functie die we voor bijna alle programma's aanbieden. Maar waar 'herbeluisteren' slechts gedurende een beperkte periode mogelijk is, blijft de downloadfunctie veel langer beschikbaar. Een extra tip: als u een programma heeft gedownload, maken wij het niet onklaar op het moment dat wij de download-link verwijderen van de site. Het programma dat u gedownload heeft, zal dan nog steeds beluisterbaar zijn.