Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Save the date: Klara in deSingel: 1 februari 2020

Save the date: Klara in deSingel: 1 februari 2020

Op zaterdag 1 februari 2020 palmt Klara voor het negende jaar op rij deSingel in. Live muziek weerklinkt dan een dag lang in alle zalen, studio’s en gangen. Met — zoals gebruikelijk voor Klara — klassieke muziek in al haar verschijningsvormen. Van barok tot hedendaags, van jazz tot wereldmuziek, van muziektheater tot debat. Hier kan u al de eerste namen ontdekken.

Wat mag u o.a. allemaal verwachten tijdens Klara in deSingel 2020? We pakken uit met Beethovens 5e en 9e symfonieën, maar ook met violiste Sylvia Huang (laureate van de Koningin Elisabethwedstrijd 2019), Jef Neve, Elina Duni, Brussels Philharmonic, een voorstelling rond de liefdes van Claude Debussy en een ode aan schrijver Harry Mulisch.

>> Klik hier voor meer informatie en de optie om tickets te kope via de website van deSingel

Blik terug op editie 2019

Tijdens Klara in deSingel 2019 kon u genieten van concerten van o.m. het European Baroque Orchestra, Amandine en Laurence Beyer, het Vlaams Radio Koor, Brussels Philharmonic, Trio Wanderer, Liebrecht Vanbeckevoort, Severin von Eckardstein, Bobo Stenson Trio, Charlotte en Aaron Wajnberg, Belem & The Mekanics, Bel Ayre Sextet, Pentadox (Bram De Looze, Samuel Ber en Sylvain Debaisieux), Sirus Quartet … Hieronder kan u doorklikken naar de videoreportages van vorig jaar.

Klik hier om via Facebook een uitgebreid fotoverslag van de vorige editie te bekijken

Klara in deSingel is een organisatie van Klara in coproductie met deSingelhet Koninklijk Conservatorium Antwerpen, AP Hogeschool

Logo's van de partners

Beluister hieronder een 'voxpop' met reacties van aanwezigen.

KIS 2019 Voxpop

Blik terug op editie 2018

Op zaterdag 27 januari 2018 palmde Klara voor het zevende jaar op rij deSingel in. Live muziek weerklonk dan een dag lang in alle zalen, studio’s en gangen. Met - zoals gebruikelijk voor Klara - klassieke muziek in al haar verschijningsvormen. Van barok tot hedendaags, van jazz tot wereldmuziek, van muziektheater tot debat. Het evenement was uitverkocht, maar herbeleef hier alle hoogtepunten.