Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Köhnepoht

KöhnepohtBlijf verwonderd!

Goed nieuws voor de fans van Jürgen De Blonde; zijn debuut uit 1998 als Köhn verschijnt terug op plaat en wel bij het onvolprezen huis van vertrouwen Cortizona. Wij laten voor de gelegenheid in Valckenaers & Vanhoudt op autoloze zondag nog eens zijn nummer 'Köhnepoht' langshuppelen, dat brengt geluk!
Köhn bij CortizonaCortizona records

cortizona 008 Köhn - Köhn 1 (2lp) Street date: september 13 300 copies, 140 gram vinyl Remastered by Gert Van Hoof & Elvin Van Zeebroeck New insert with liner notes by Jürgen De Blonde & Brecht Ameel (Razen)

Daarnaast ook een stukje van Steiger, uit hun plaat 'Give Space' en muziek van Giya Kancheli, Brian Eno, Alexander Knaifel, Bon Iver, Carlos Cipa, Resonance, Graindelavoix, Bonnie 'Prince' Billy, Leo Svirsky, Jörg Widmann, Volpe, Paolo Pandolfo, John Luther Adams, Tristan Murail en Bruno Letort. Tune in Joh!

Valckenaers & Vanhoudt

Gerrit Valckenaers en Bart Vanhoudt gaan iedere zondag om 20u op zoek naar pure schoonheid in grensverleggende muziek van vroeger en nu. Met verrassende zijsprongen en onverwachte combinaties, met nieuwe geluiden en boeiende schemerzones. En op vrijdagavond volgt om 22u een herkansing voor wie dat zou hebben gemist.

Presentatie: Bart Vanhoudt

Samenstelling: Gerrit Valckenaers

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via vv@klara.be

Elke zondag van 20 tot 22 uur, en in herkansing op vrijdag van 22 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.