Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Kunstenfestival Watou

Kunstenfestival WatouKunst & Cultuur

Van 1 juli tot en met 3 september kan je in het grensdorp Watou terecht voor de 37ste editie van Kunstenfestival Watou. Met als overkoepelend thema ‘over alleenigheid en ondraaglijke eenzaamheid’ brengen we opnieuw verzamelde verhalen van kunstenaars en dichters samen.
Fragment uit ‘personne n’appartient à personne’ van Rogerio Reis

Fragment uit ‘personne n’appartient à personne’ van Rogerio Reis

De bezoekers volgen een parcours langsheen elf locaties en treffen er een symbiose van beeldende kunst en poëzie in onder andere een graanschuur, de kelder van een brouwerij, de stalletjes van een hoeve en een park. We tonen er deze zomer werk van onder andere Mark Manders, Javier Pérez, Kristof Kintera, Klaartje Lambrechts en Frank Tuytschaever.
Op weekend- en feestdagen bieden we onze bezoekers met Zomerzinnen een gevarieerd programma aan. We slaan graag een brug naar verschillende kunstdisciplines en laten onze bezoekers zo genieten van onder andere een boeiende auteurslezing, een intieme leesclub, een meeslepende voorstelling, een fijne workshop of een verrassend optreden. Voor onze jongste bezoekers voorzien we zoals elk jaar een mooie uitgave die hen begeleidt langsheen het kinderparcours. Zo wordt de 37ste editie van Kunstenfestival Watou opnieuw een belevingsfestival voor jong en ouder.

Benieuwd naar alle deelnemende kunstenaars, dichters en performers? Volg ons op facebook en Instagram.

Meer informatie: www.kunstenfestivalwatou.be