Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Aurélie Dorzée & Tom Theuns - 'The seven gardens'

blijf verwonderd!

di 21 jun. - 6:33

Een avontuurlijke thema-cd rond zeven tuinen, met nummers van het duo dat vroeger 'Aurélia' heette, met violiste Aurélie Dorzée en gitarist Tom Theuns.
Aurélie Dorzée & Tom Theuns - 'The seven gardens'

Wie? 

Aurélie Dorzée en Tom Theuns zijn een doorgewinterd duo dat vroeger onder de naam 'Aurélia' ging.  Ze zingen allebei, ze componeren allebei en ze spelen hier samen zeven instrumenten, Aurélie viool, viool d'amore en trompetviool, Tom mandola, mandocello, gitaar en sitar.  Ze brengen een doordachte theatrale vorm van folk.

Wat?

'The seven gardens' is een dubbelcd met zeven hoofdstukken, Er zijn 'gardens of remedies, of poets, of Joy, of delights, of freedom, of tropics' en 'of bliss'.  21 composities gerangschikt volgens thema, gezongen in zeven verschillende talen, en op tekst van Claus en Van Ostaijen, Prévert of Aragon, Rilke of Ovidius.

Waarom?

Het duo weet te boeien en te verrassen met theatrale folk en veel humor, het zijn ervaren muzikanten en performers die het risico niet schuwen en vaak grenzen aftasten, en zo de luisteraar tot concentratie dwingen.  Muzikaal cabaret op niveau.

(Marc Vandemoortele)

Practisch?

uitvoerder:  Aurélie Dorzée & Tom Theuns

titel:  The seven gardens

label:  Home records

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet