Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

de koningin elisabethwedstrijd

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: De Liefhebber

De Liefhebber

Beluister De Liefhebber met Sam De Bock

blijf verwonderd!

za 15 feb. - 9:00

Katelijne Boon dook in het muzikale verleden en de platenkast van Sam De Bock, architect en muzikant bij DRIFTWOOD, een trio met Sam Pieter Janssens en Patricia Vanneste dat op 28 februari 2020 een eerste plaat uitbrengt 'Only Fighters Left Behind'.
Sam De Bock

Sam De Bock (1980) volgde Architectuurstudie Sint Lucas te Gent, Hogeschool voor wetenschap en kunst en studeerde met grote onderscheiding af voor het vakgebied Mixed Media met het project ‘Installatie universele zuil’. Hij werkt als architect en is bestuurder bij Juri NV.
Naast zijn fascinatie voor materiaal en ruimte voelde hij altijd al de drang om in het dagelijkse leven ook andere domeinen van intensiteit en creativiteit te verkennen. Heel lang vond hij zijn toevlucht in sporten en extreme outdoor activiteiten, maar de laatste jaren nam een hevig verlangen om muziek te maken het over. In 2016 gaf hij eindelijk gehoor aan die interne roep, en zat hij van ’s avonds laat tot diep in de nacht in een oude loods, omringd door akoestische schermen, muziek te maken.
Twee personen hielpen hem om zijn dromen te realiseren: Sam Pieter Janssens en Patricia Vanneste.
De klik die ze met elkaar hadden en hun muzikale complementariteit leidde tot het ontstaan van een nieuwe band DRIFTWOOD in 2016. Hun debuutalbum ‘Only Fighters Left Behind’, waaraan ze de laatste jaren hebben gewerkt wordt op 29 februari 2020 voorgesteld aan het publiek.

Meer informatie over DRIFTWOOD
 

Beluister hieronder de uitzending van 15 februari 2020:

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet