Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Boetiek Klassiek

Boetiek Klassiek: boordevol festival

klassieke muziek

za 14 apr. - 13:00

Tom Verheyden stelt op 14/4 enkele aankomende festivals voor. Het Festival Van Vlaanderen Mechelen werd dit jaar omgedoopt tot Lunalia. Jelle Dierickx bespreekt het programma. Violist Nicolas Dupont praat over zijn nieuwe cd. Bob Permentier geeft toelichting bij het aankomende B-classic festival en tot slot volgt een integraal concert vanop Klara in deSingel 2018.

Het Festival van Vlaanderen Mechelen werd dit jaar omgedoopt tot Lunalia. De nieuwe artistiek coördinator Jelle Dierickx geeft toelichting bij het bijzondere programma en het openingsfeest op 21 april.

Nog meer festivals in deze periode want ook het Festival van Vlaanderen Kortrijk neemt een vliegende start op 19 april. Want in het wilde westen is er ‘music in the air’.

Violist Nicolas Dupont praat over zijn nieuwe cd die hij maakte met pianist Giulio Potenza. Deze cd bevat werk van L. Janacek voor viool en piano.

‘Kom, kom, wie je ook bent’ zo kondigt het Festival B-classic zich aan. Voor het eerst trekt het festival voor meerdere dagen naar een andere stad, Genk. Artistiek coördinator Bob Permentier vertelt er alles over.

Tijdens Klara in deSingel op 27 januari brachten jonge muzikanten het beste van zichzelf in de witte zaal. Boetiek trakteert op de uitzending van een deel uit het concert van Julien Libeer.

Luister op zaterdag 15 april vanaf 15 uur via Klara, klara.be en de Klara-app

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet