Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Espresso

Buddha & Mind in het MAS

kunst & cultuur

di 25 okt. - 10:20

De nieuwe expo Buddha en Mind in het MAS in Antwerpen is een baken van rust en verstilling in de alledaagse drukte. Maak even tijd om te ontdekken hoe het gaat met uw binnenkant.

De tentoonstelling is gebaseerd op een topstuk uit hun eigen MAS-collectie, de Sarvavid Vairocana Mandala, een unieke reeks schilderingen van minstens 300 jaar oud in kleur. Samen vormen ze een handleiding van het meditatieproces, iets wat zelden tot nooit afgebeeld wordt. Een selectie bronzen beelden, thanka’s (rolschilderingen) en rituele voorwerpen vervolledigen de expo. 

Tinneke Beekman is filosofe, ze begon bijna 10 jaar geleden zelf met meditatie en leeft volgens de Boeddhistische praktijk.  We gingen samen met haar kijken naar de tentoonstelling. 

Buddha en Mind loopt nog tot 19 maart in het MAS. Naast de expo zijn er ook verschillende meditatie, mindfullness en yoga momenten in het MAS. Alle informatie vindt u op mas.be

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet