Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

de koningin elisabethwedstrijd

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

De Biënnale van Venetië: Een gebruiksaanwijzing van Klara, Pompidou en HART

blijf verwonderd!

vr 22 jul. - 2:20

Met een jaar uitstel treffen kunstliefhebbers van over de hele wereld elkaar opnieuw in de Dogenstad voor de 59ste editie van de kunstbiënnale. Wat een genot om je eindelijk weer te kunnen onderdompelen in deze weelde van tentoonstellingen, dit jaar van bijzonder hoge kwaliteit. De hoofdtentoonstelling The Milk of Dreams van curator Cecilia Alemani breekt alvast potten.
De Biënnale van Venetië

Bekijk de gids

Voor wie de Biënnale wil bezoeken en het bos door de bomen niet meer dreigt te zien, is er deze gebruiksaanwijzing. Het radioprogramma Pompidou en het kunsttijdschrift HART werkten voor een tweede keer samen. Omdat geen mens de Biënnale en de talloze collateral events nog op zijn eentje bekeken krijgt, trokken we met een heel team door de stad. Met als voordeel dat je met meer ogen niet enkel meer ziet, maar door al die verschillende persoonlijkheden ook nieuwe paden betreedt.

We selecteerden voor u de beste paviljoenen en tentoonstellingen. Drie ervaren Biënnale-bezoekers gaven hun persoonlijke tips. En in deze gebruiksaanwijzing vindt u zelfs muziek van de Venetiaan geworden Rumbekenaar Adriaan Willaert terug, uitgevoerd door Dionysos Now!, het ensemble van Tore Tom Denys.

De gids zit gratis als bijlage bij HART voor abonnees, en is daarnaast te koop voor 8 euro. Klik hier en ontdek de verkooppunten.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet