Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

De zomer van Klara

De Zomer van Klara met Bach Plus, Capriola di Gioia en Bob Permentier

blijf verwonderd!

ma 6 jul. - 0:56

Onze Klara Musicus van het jaar 2020, Bart Naessens, duikt in de discografieën van zijn twee ensembles en Bob Permentier, artistiek en zakelijk leider van B-Classic, gidst ons door de optredens die hij gepland had.
Bart Naessens

Bart Naessens had in het voorjaar een rijkelijk gevulde concertkalender met onder meer een lange reeks van de Matthäuspassion met de Nederlandse Bachvereniging, een programma rond passionele muziek van Bach en Graupner met Les Muffatti en verder een concert met het integere en hoopvolle Requiem van Duruflé. In 2007 richtte Bart samen met sopraan Amaryllis Dieltiens het ensemble Capriola di Gioia dat zich toelegt op het barokrepertoire voor sopraan, basso continuo en bij uitbreiding andere melodie-instrumenten. Drie jaar later stond Bart aan de wieg van het barokorkest BachPlus dat de muziek van Bach als zijn tijdgenoten op het podium brengt. Hij is ook een veelgevraagd organist, klavecinist en dirigent.

Beluister hieronder de keuze van Bart Naessens.

 

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Beluister de keuze van Bob Permentier hieronder.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet