Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Doe mee

blijf verwonderd!

ma 27 jun. - 11:52

Alle wedstrijden, evenementen en oproepen.
Doe mee
Win vrijkaarten voor Art Antwerp

Van 15 tot 18 december 2022 vindt de tweede editie van Art Antwerp plaats. Win tickets voor de live-uitzending van Pompidou en een exclusieve rondleiding op de openingsavond.

5 december 2022

Extra voorstellingen: Onze Natuur, de Film - live in Concert

Van het Zwin aan zee tot diep in de Ardennen: met Onze Natuur, De Film tonen we het wilde België in volle glorie. Wij Belgen zijn van nature bescheiden. Maar wat betreft onze natuur is dat absoluut nergens voor nodig: je hoeft nog maar even op safari in je achtertuin te gaan om te beseffen dat wij ook in eigen land omsingeld zijn door sensationele, wilde natuur.

9 oktober 2022

Win elke dag boeken uit de longlist De Boon

De genomineerden voor de longlist van De Boon zijn bekend! Quiz mee en maak kans op een boekenpakket met twee boeken uit de kersverse longlist van De Boon 2023.

5 december 2022

Win een exemplaar van De Golden Sixties van Korneel De Rynck

De Golden Sixties waren in veel opzichten spectaculair. In België nam de welvaart spectaculair toe. Het dagelijks leven veranderde compleet. Mensen kochten een auto, een televisie, huishoudtoestellen en een telefoon. Woningen kregen een badkamer, compleet met toilet. Meer en meer vrouwen gingen uit werken, de pil werd makkelijk verkrijgbaar en de eerste supermarkten openden hun deuren.

6 december 2022

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet