Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Doe mee

blijf verwonderd!

ma 27 jun. - 11:52

Alle wedstrijden, evenementen en oproepen.
Doe mee
Bekijk onze instructievideo en dans zaterdag 28 oktober mee op Iedereen danst!

Naast zingen wordt er, net zoals de voorbij jaren, ook gedanst op Iedereen klassiek. Laat je op zaterdag 28 oktober meevoeren door Johannes Brahms’ ‘Hongaarse dans nr. 5’. Zoë Demoustier maakte speciaal voor Iedereen klassiek een korte, geestige, eigentijdse en vooral heel eenvoudige choreografie. Zoë geeft aan en iedereen volgt. Ervaring en niveau zijn niet belangrijk, de goesting om samen te dansen des te meer. Heerlijk in open lucht op de Grote Markt in Brugge!

2 oktober 2023

Zing jij ook mee? Iedereen opera op zaterdag 28 oktober

Voor Iedereen klassiek vormen koorliefhebbers en bij uitbreiding iedereen die graag zingt het grootste operakoor op de Markt in Brugge. Verdi’s Va Pensiero en Libiamo en Bizets Toréador zijn zowat de beroemdste operakoren ever. Beleef de koorvibe en zing mee in het grootste operakoor. Kom naar de Markt voor Iedereen opera! De operakoren worden afgewisseld met beroemde opera-aria’s, gezongen door sopraan Karen Vermeiren. Het Desguin Kwartet, pianist Govaart Haché en de Brugse Cantores Korenfamilie zorgen voor de begeleiding. Tom Johnson dirigeert.

13 september 2023

Laatste kans: schrijf je nu in voor Supernova 2024, dé wedstrijd voor jonge kamermuziekensembles

In 2024 gaan een elftal Belgische organisaties uit de wereld van de klassieke muziek voor de tiende keer op zoek naar jonge, veelbelovende kamermuziekensembles: de Supernova’s. Wil jij in de voetsporen treden van onder meer het Desguin Kwartet, Goggles of Koi Collective? Schrijf je dan nu in en win eeuwige roem én airplay op Klara en Musiq'3. Als dat geen boost voor je carrière is!

18 september 2023

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet