Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Berg en Dal

Berg en Dal

Download de podcast van Berg en Dal met Anne Provoost

blijf verwonderd!

zo 9 sep. - 8:00

Auteur Anne Provoost woont met haar man, activist Manu Claeys, in Borgerhout. Een symbiose, die twee. U hoort er alles over in de podcast van 'Berg en Dal' die onderrtussen beschikbaar is.

Na een lange hete zomer, krijgen we – ons hand er af als het niet zo is – een korte, hete herfst. Daar zit de gemeenteraads- en andere politiek voor veel tussen natuurlijk. Auteur Anne Provoost woont met haar man Manu Claeys, de man achter Straten Generaal. ‘Natuurlijk ben ik ongelofelijk trots op hem,’ zegt Anne, ‘maar al dat activisme hier in huis heeft zijn tol geëist.’ Ze miste de rust om te schrijven.

Berg en Dal kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later. Het voorbije seizoen is op die manier nog helemaal beschikbaar. 

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet