Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Berg en Dal

Berg en Dal

Download de podcast van Berg en Dal met Louis van Dievel

blijf verwonderd!

zo 3 mrt. - 9:00

‘Onnozelaars als ik, worden voorlopig nog getolereerd.' Op zondag 3 maart 2019 praat Pat Donnez met auteur en journalist Louis van Dievel.
Louis Van Dievel

Louis Van Dievel is journalist en auteur. Een reguliere combinatie, zeg maar het hedendaags equivalent van de vroegere priester-dichter. Hij is ze allebei in hart en nieren. Reisde over en weer van de toenmalige BRT naar VTM en terug en weer weg en weer terug. ‘Geen zittend gat’, zou de auteur Van Dievel over hem kunnen zeggen. En hij is koppig, zegt de journalist in hem. Eigenlijk een dissident. ‘Onnozelaars als ik,’ schrijft hij, ‘worden voorlopig nog getolereerd, we mogen nog wat tegenwringen. Maar hoe lang nog?’ In ieder geval nog een vol uur in de podcast van 'Berg en Dal'.

Berg en Dal kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later.

De podcasts van Berg en Dal kan u vinden via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts en via RSS in zo ongeveer alle andere toepassingen. Het voorbije seizoen is op die manier nog helemaal beschikbaar.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet