Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Berg en Dal

Berg en Dal

Download de podcast van Berg en Dal met Luk Van Haute

blijf verwonderd!

zo 8 sep. - 11:00

Vertaler van de meest succesvolle auteur van vandaag, Haruki Murakami! Op zondag 8 september 2019 was Luk Van Haute de eerste gast van het nieuwe seizoen van 'Berg en Dal'.
Japan van Luk Van Haute

‘Herinneringen verwarmen je van binnenuit, maar evenzeer verscheuren ze,’ schrijft de Japanse succesauteur Haruki Murakami. Dit is een gloednieuw seizoen van Berg en dal, en na een kleine acht jaar, aan warme herinneringen geen gebrek, maar niet in die mate dat ze ons verscheuren. Luk Van Haute is behalve de gloedvolle vertaler van Murakami ook – hoe kan het anders – gepokt en gemazeld door Japan. Volgende zomer vinden in Tokio de Olympische Spelen plaats en dus kan het geen kwaad om in te zoomen op dat mythische land.

Berg en Dal kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later.

De podcasts van Berg en Dal kan u vinden via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts en via RSS in zo ongeveer alle andere toepassingen. Het voorbije seizoen is op die manier nog helemaal beschikbaar.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet