Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Late Night Shift

Gavin Bryars te gast in Late Night Shift

blijf verwonderd!

do 19 apr. - 8:47

Deze week duikt voor ons de enige echte Gavin Bryars in zijn muzikaal geheugen en komt hij terug boven met fijne platen van onder andere Carla Bley, Bill Evans en The Gloaming.

In Concertgebouw Brugge staat op 28 april de Belgische première gepland van Calamity/Billy, gebaseerd op de levens van twee outlaws uit de Far West, Calamity Jane en Billy the Kid. Met Claron McFadden & Bertrand Belin in de hoofdrollen, en op muziek van Ben Johnston en diens leermeester Gavin Bryars, aka de “Europese minimalist” die ondermeer samenwerkte met John Cage en Morton Feldman, en nog vele anderen. Gavin Bryars is op 19 april onze gast in Late Night Shift. Hij gidst ons voor de gelegenheid door zijn eigen platenkast en vertelt waarom Antwerpen hem steeds aan Derek Bailey zal herinneren, hoe zijn samenwerkingen met Tom Waits en recenter John Father Misty verliepen en welke impact het succes van ‘Jesus Blood Never Failed Me Yet’ op zijn leven had.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet