Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Espresso

Gezocht: verhalen over uw eerste liefde

kunst & cultuur

di 8 okt. - 7:12

Theatermaakster Inne Goris zal volgend seizoen de voorstelling 'Ophelia' maken, over de eerste grote liefde van Hamlet in het toneelstuk van Shakespeare. Daarvoor is op op zoek naar verhalen over echte eerste liefdes. Wat weet u nog over uw eerste liefde? Waar heeft u voor het eerst gekust? Bij welke muziek moet u steeds weer aan die eerste liefde denken? In Espresso beantwoordde Inne Goris ook zelf al deze vragen.
Affichebeeld van 'Ophelia'

Voor het muziektheaterproject Ophelia zoeken hetpaleis, LOD muziektheater en Opera Ballet Vlaanderen ‘eerste liefdesverhalen’ van zoveel mogelijk stadsbewoners uit Antwerpen en Gent, jong en oud, doorwinterd of nieuw. Van schippers tot schepenen, van kleuterjuffen tot bejaardenverzorgers. Laat van je horen.

Vertel ons je verhaal, schrijf het neer, neem het op of kom langs en fluister het in ons oor. Hang het aan de grote klok of stop het in een klein doosje. We openen het voorzichtig, beloofd.

Mail je verhaal voor 21 december 2019 naar opheliaantwerpen@hetpaleis.be (inwoners Antwerpen) of opheliagent@lod.be (inwoners Gent) of breng het binnen bij een van de drie theaterhuizen. Vermeld hierbij je leeftijd, beroep, woonplaats, telefoonnummer en mailadres.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet