Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Happy Hour

Happy Hour op vrijdag 15 september

kunst & cultuur

vr 15 sep. - 3:00

Olav Grondelaers trekt naar Museum De Pont in Tilburg en kijkt uit naar We Free Kings in NT Gent.

Wim Opbrouck en Wilfried de Jong gaan opnieuw op tournee met We Free Kings, een voorstelling van NT Gent op het ritme van de jazz. 

Eén keer per jaar neemt muziektheater Walpurgis een operaklassieker uit de kast voor een grondige librettolezing. Dit keer koos Judith Vindevogel 'Lucio Silla' van Mozart uit.

Gent wordt opnieuw overspoeld door Odegand, een muziekfeest op en langs het water. Wil u de drukte ontvluchten, dan kunt u misschien eens een kijkje nemen in het 18de-eeuwse stadpaleis Hotel d'Hane Steenhuyse in de Veldstraat.

Poppentheater Ultima Thule maakt B.I.G. - een voorstelling over groeien, gebaseerd op Ovidius' Metamorfosen. Centraal staat een steeds groter wordende pop, gemaakt door Evelyne MeersschautZefiro Torna zorgt voor muzikale ondersteuning.

Museum De Pont bestaat 25 jaar en blikt terug met WeerZien, een tentoonstelling waarin bijzondere bruiklenen van de voorbije 25 jaar nog een keer komen logeren in het museum.

Koen Van Synghel bezoekt het revalidatiecentrum van UZ Leuven in Pellenberg, een ontwerp van WIT Architecten.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet