Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Happy Hour

Happy Hour op vrijdag 2 maart 2018

kunst & cultuur

vr 2 mrt. - 16:00

Nicky Aerts hoort Anouk De Clercq uit over haar ciné-club Monokino en ontdekt Muy Complicado, de nieuwe voorstelling van Arsenaal/Lazarus.

Videokunstenaar Anouk De Clercq houdt een nieuw filminitiatief boven de doopvont. Monokino is een ciné-club voor de 21ste eeuw, met thuisbasis in Oostende. Tijdens de lanceringsmaand reist Monokino langs verschillende onafhankelijke filmzalen over het hele land.

Met Muy Complicado maakt Arsenaal/Lazarus een tragikomische voorstelling, waarin de personages weggelopen lijken uit de films van de Spaanse regisseur Pedro Almodovar.

In Bozar loopt een overzichtstentoonstelling van de Franse kunstenaar Fernand Léger.

Het Nederlandse gezelschap De Theatertroep blaast het 19de-eeuwse vaudevilletheater nieuw leven in met de voorstelling 'Zonder toestemming' in Monty.

De Brusselse musea gooien ook 's avonds de deuren open tijdens Museum Night Fever. Het is de laatste kans om een kijkje te nemen in het Museum van Elsene, dat een tijdje de deuren sluit voor renovatie.

In Parijs is dit voorjaar niet te ontkomen aan de Belgische ontwerper Martin Margiela. Palais Galliera organiseert een overzichtstentoonstelling, en het Musée des Arts Décoratifs herneemt de tentoonstelling 'Margiela, the Hermès years' die eerder te zien was in het Modemuseum in Antwerpen.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet