Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Happy Hour

Happy Hour op vrijdag 21 april

kunst & cultuur

vr 14 apr. - 13:22

Olav Grondelaers trekt naar 'Het Afwezige Museum' in Wiels en kijkt uit naar 'De kleine lettertjes' van Behoud de Begeerte.

Bart Van Nuffelen bijt de spits af in 'de kleine lettertjes', een nieuw programma van Behoud de Begeerte rond kinder- en jeugdliteratuur. Daarnaast heeft zijn eigen gezelschap Martha!Tentatief een nieuwe voorstelling over melancholie, 'Ne merel op nen tak'. 

In Wiels loopt 'Het Afwezige Museum'. De tentoonstelling is opgevat als een mogelijk scenario voor een museum voor hedendaagse kunst in de hoofdstad van Europa. In en rondom de voormalige Wielemans-brouwerij is werk te zien van 47 kunstenaars die van ver of van dichtbij een band hebben met Brussel. 

Met 'Rechts/Averechts' brengt Designmuseum Gent het werk van internationale kunstenaars samen met dat van alumni uit de opleiding textielontwerp aan KASK/School of Arts.

Bozar toont een retrospectieve van de Franse kunstenaar Yves Klein, voorloper van de happening en de body art.

Heleen Debruyne is verslaafd aan S-Town, een podcast van de makers achter het bejubelde radioprogramma This American Life.

Koen Van Synghel trekt naar de faculteit architectuur van de UCL in Doornik, een ontwerp van het befaamde Portugese ontwerpbureau Aires Mateus Arquitectos.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet