Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Happy Hour

Happy Hour op vrijdag 8 december

kunst & cultuur

vr 8 dec. - 16:00

Nicky Aerts neemt u mee naar Modigliani in Londen en een avond vol kortverhalen in Brussel.

Elvis Peeters schreef samen met Nicole Van Bael een nieuwe theatertekst, over een priester die zijn geloof verliest na de aanslagen in Brussel. Tom Jansen brengt 'De herder en de garagist' in première in Monty.

Tate Modern brengt een retrospectieve over 'peintre maudit' Amedeo Modigliani. Een goede reden om naar Londen te sporen, vindt Chantal Pattyn.

Julien Libeer is artist-in-residence in Flagey, en speelt er samen met Singing Molenbeek, een koor met kinderen uit verschillende Molenbeekse scholen.

Passa Porta wil meer mensen aan het kortverhaal krijgen. Tijdens Kort Dag komen prominente auteurs van kortverhalen langs, als Stuart Evers en Claire-Louise Bennett. Peter Terrin schrijft speciaal voor deze avond een kerstverhaal. Samensteller Steven Van Ammel komt langs.

Met 'Aanbevelingen voor een nog beter leven' nodigt Behoud de Begeerte elk jaar prominenten uit voor een commentaar op wat voorbij is en wat komen gaat. Dit jaar kiezen ze resoluut voor schrijvers en opiniemakers met een anderstalige achtergrond, onder wie psychologe Birsen Taspinar.

Koen Van Synghel trok naar metrostation Bockstael in Brussel, dat pas gerestaureerd werd.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet