Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Herbeleef het Walden Festival!

blijf verwonderd!

zo 18 jul. - 12:21

Het Brusselse Leopoldpark zinderde zondag 18 juli van muziek want die dag vond daar op vier verschillende locaties de eerste editie plaats van het Walden Festival, een avontuurlijk zomerfestival voor jong en oud met klassieke muziek, jazz, hedendaagse en niet-Westerse muziek. Ook Klara was er bij!
Walden Festival

Tussen 14u en 18u zonden Katleen Van Bavel en Bart Vanhoudt vanuit hun Walden radiotent in de Tuin van het museum voor Natuurwetenschappen de concerten uit van het Ataneres Ensemble, Oxalys, Refa en Myrddin De Cauter & Karim Baggili.

Tussendoor nodigden ze muzikanten uit voor een babbel en een klein optreden: ondermeer Philippe Thuriot & Carlos Nardozza kwamen langs, Belayre, Ensemble Didier François, Marieke van Ransbeek en Stephane Ginsburgh. Vliegende reporter Isa Tubbax snoof intussen de sfeer op. Zo werd ook voor wie geen ticket heeft kunnen bemachtigen, toch een programma voorzien. Laat je onderdompelen in de Walden Festivalvibe en tune in!

HERBELUISTER DE VOLLEDIGE UITZENDING

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet