Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Pompidou

Pompidou

Herbeluister Pompidou 3 juni 2021

kunst & cultuur

do 3 jun. - 8:37

Lili Dujourie, Ann Veronica Janssens en Pieter Vermeersch maakten speciaal voor Pompidou een nieuw kunstwerk, dat in een beperkte oplage verschijnt. Chantal Pattyn stelt het resultaat voor in een speciale aflevering van Pompidou.
De drie edities van Klara, van Pieter Vermeersch, Lili Dujourie en Ann Veronica Janssens

Chantal Pattyn nodigde Lili Dujourie, Ann Veronica Janssens en Pieter Vermeersch uit om een nieuw kunstwerk te maken voor Pompidou. Het zijn edities die in een beperkte oplage beschikbaar zijn.

 Voor de productie werkte Klara samen met Artlead.net, een initiatief van Thomas Caron dat hedendaagse kunstwerken online te koop aanbiedt tegen een democratische prijs.

Chantal Pattyn stelt de edities van Klara voor in Pompidou, samen met Thomas Caron. Ze vraagt aan Ann Veronica Janssens en Pieter Vermeersch hoe ze de opdracht hebben aangepakt. Phillip Van den Bossche stelt het werk van Lili Dujourie voor.

Het werk van Lili Dujourie is het vertrekpunt voor de tentoonstelling 'Another Energy' in het Mori Art Museum in Tokyo. Curator Martin Germann bracht het werk van 16 inspirerende vrouwelijke kunstenaars van over de hele wereld samen.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet