Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Espresso

Het TheaterFestival gaat door

kunst & cultuur

do 25 jun. - 5:00

Ondanks de klappen die de theatersector te verduren kreeg, vonden het afgelopen jaar veel straffe voorstellingen plaats. Het TheaterFestival maakte traditiegetrouw een selectie van de beste twaalf, die vandaag officieel bekend worden gemaakt.
© het TheaterFestival

Het was een heel bijzonder theaterseizoen. Eerst snoeide de minister van cultuur in de projectsubsidies, daar werd tegen betoogd en dan ging het hele land in lockdown. Een seizoen om misschien wel snel te vergeten, denk je dan? Alhoewel! Want vandaag wordt de selectie van Het TheaterFestival bekend gemaakt. De jaarlijkse round-up van de beste stukken. En dat betekent twee dingen. Eén: het seizoen was kort maar krachtig. En twee: het TheaterFestival gaat door. De twaalf beste voorstellingen van het voorbije seizoen. Met opvallende namen, verschillende stemmen en veel genres. Om er maar enkele te noemen: ACT (Kris Verdonck), Dear Winnie (Junior Mthombeni) en Locke (Compagnie Cecilia). Van Marc Van Ranst zal het niet mogen, maar het was een seizoen om vingers en duimen van af te likken!

Het TheaterFestival, van 3 tot en met 13 september 2020. Bestel je tickets vanaf begin augustus via www.theaterfestival.be of www.kaaitheater.be.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet