Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Espresso

"Ik ben al 100 keer verliefd geweest."

kunst & cultuur

di 28 sep. - 9:21

Morgen gaat in hetpaleis in Antwerpen 'Ophelia' in première. Theatermaker Inne Goris ging voor deze bijzondere filminstallatie op zoek naar 12 meisjes, tussen de 8 en 22 jaar. Allemaal Ophelia's die vertellen over de liefde, verliefd zijn en die kriebels in je buik. "Wij zijn 12 Ophelia's die elk ons eigen verhaal meemaken met liefde."
"Verliefd zijn is een leuk gevoeltje."

12 meisjes vertellen in de intrigerende filminstallatie over de liefde. Eén ding weten ze zeker: gek worden van liefde en eindigen in een vijver vol bloemen, zoals Ophelia in Shakespeares Hamlet, dat willen ze niet. Er moeten andere manieren zijn.

Voor iedereen vanaf 9 jaar die verliefd is, was of wil worden.

Verliefd zijn is dat je overal kriebeltjes hebt. // Je denkt er de hele tijd aan. Je doet dingen met die persoon zonder na te denken over de gevolgen. // Liefde is voor mij alleen nog maar ingewikkelder geworden.

Ophelia van LOD muziektheater, hetpaleis en Opera Ballet Vlaanderen gaat woensdag 28 september in première in hetpaleis. Eind oktober is de voorstelling te zien in de Opera van Gent. Alle info en tickets: hetpaleis.be en operaballet.be.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet