Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Espresso

Ik ben mijn straat!

kunst & cultuur

wo 25 aug. - 10:36

Herinner je je nog hoe de straat waar je opgroeide er uitzag, rook en voelde? Theatermakers Mokhallad Rasem en Jessa Wildemeersch zien hun straten nog haarscherp voor zich en maakten er samen een voorstelling over: Ik ben mijn straat. Hij over zijn herinneringen aan een straat in Irak, zij aan een straat in België. En over hoe die straten meer op elkaar lijken dan je zou denken.
Jessa Wildemeersch en Mokhallad Rasem

"De geur van mijn straat is een mengeling van zomerbloesems, gemengd met koeienstront. Of soms de geur van taart." Mokhallad Rasem en Jessa Wildemeersch speelden eerder al samen in voorstellingen en tijdens hun tournees merkten ze dat er heel veel gelijkenissen waren in hun verhalen over de straten waarin ze opgroeiden. En die gesprekken tussen voorstelling en treinreis vormden de basis voor 'Ik ben mijn straat'.

Mokhallad Rasem en Jessa Wildemeersch zullen de voorstelling op straat spelen. Hoe kon het ook anders. De exacte locatie blijft geheim tot je tickets boekt. Later dit jaar herwerken ze de voorstelling ook tot zaalvoorstelling, die gaat in oktober in première.

'Ik ben mijn straat' van 28 augustus tot en met 12 september. Alle info en tickets vind je op www.toneelhuis.be.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet