Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Music Matters

Music Matters

Klara Belofte van het jaar: Deborah Cachet

blijf verwonderd!

wo 26 feb. - 8:12

De Brugse sopraan Deborah Cachet won ondanks haar jonge leeftijd verschillende prijzen in internationale zangcompetities. In 2019 brak ze door in het internationale concertcircuit. Ze maakte deel uit van het programma Le Jardin des Voix 2019 van Les Arts Florissants. Met William Christie en Paul Agnew interpreteerde ze de rol van Arminda in La finta Giardiniera van Mozart. Met deze voorstelling reisde Deborah Cachet de hele wereld rond. Op dinsdag 3 maart is ze te gast in Music Matters.
Sopraan Deborah Cachet ontvangt de Klara voor Belofte van het jaar

Recente uitvoeringen waren de rol van Alphise in een concertante uitvoering van Les Boréades (Rameau) op het Oude Muziek Festival (Utrecht) met Vaclav Luks en zijn Collegium 1704, de rol van La Statue in Rameau's Pygmalion met Paul Agnew en Akademie für Alte Musik Berlin , de sopraansolo in Leçons de ténèbres (Charpentier en Couperin) met Les Talens Lyriques (Christophe Rousset), Helena in A Midsummer Night's Dream (B. Britten) in de Opera de Tours onder het batton van Benjamin Pionnier, de rollen van Procri, Musa en Ninfa in Gli amore d'Apollo e di Dafne op de Innsbrucker Festwochen für Alte Musik evenals de rollen van zowel Dido als Didon in Dido en Aeneas van Henry Purcell en Didon et Énee van Desmarest in een Europese tournee, als onderdeel van het festival d'Ambronay Baroque Academy geregisseerd door Paul Agnew en de rollen van Déjanire en La Lune in Le Ballet Royal de la Nuit met Ensemble Correspondances o.l.v. Sébastien Daucé. Cachet zong ook in de dans- en videovoorstelling Amor van Michèle Anne De Mey en Jaco Van Dormael, een unieke ervaring, zegt ze daarover. Ook 2020 belooft een druk jaar te worden.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet