Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Late Night Jazz

Late Night Jazz

Klara Beste internationale cd Jazz: Fly or Die II. Bird Dogs of Paradise - Jaimie Branch

blijf verwonderd!

wo 26 feb. - 10:07

De Amerikaanse jazztrompettist en componist Jaimie Branch veegt alle vooroordelen over jazz in één beweging van tafel. Ze wil haar nieuwe thuisstad New York laten horen hoe haar vorige, Chicago, klinkt. Jaimie Branch brengt de swing en vrijheid van de jazz met een punkattitude. Met Fly or Die II. Bird Dogs of Paradise (International Anthem) breit ze een vervolg aan haar Fly or Die-verhaal. De cd kan u horen op maandag 9 maart in Late Night Jazz horen.
Jaimie Branch

Ze kiest extreme beelden, kiest voor de zwaksten in de maatschappij en laffe politici worden niet gespaard. Fly or Die dus. Zullen we samen vliegen? Zullen we samen hoge toppen scheren of apart ten onder gaan? Ze zingt, en schreeuwt het uit op trompet boven een constante, koortsige groove. Ze windt er geen doekjes om, zo is er een Love Song for assholes & clowns. De passie wint het van de beheersing. Dit is ruwe charme van het soort die de jazz en de muziek in het algemeen vandaag broodnodig heeft.

— Juryrapport

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet