Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Klara geeft 5 x 2 dagpassen voor het Passa Porta Festival weg!

di 14 mrt. - 11:46

Het Passa Porta Festival is hét onmisbare gebeuren in het Brusselse literaire leven. De negende editie van het festival vindt plaats van 23 tot 26 maart 2023.
Passa Porta Festival

op het programma: literair plezier

Elke twee jaar haalt Passa Porta een honderdtal internationale schrijvers, denkers en kunstenaars naar Brussel. Ze komen uit alle uithoeken van de wereld en spreken de meest uiteenlopende talen. In het hart van onze hoofdstad getuigen ze van hun liefde voor het geschreven woord, laten hun licht schijnen over ontwikkelingen in de wereld en brengen een ode aan de beste literatuur uit binnen- en buitenland.

hoogmis van de literatuur in het hart van europa

Het Passa Porta Festival, dat is een kies geplande reeks ontmoetingen en uitwisselingen met schrijvers, voordrachten, performances, debatten en avontuurlijke kruisbestuivingen tussen literatuur en andere kunstvormen. Wat de activiteiten verbindt? Stuk voor stuk geven ze je food for thought.

Het tweejaarlijkse festival is ontstaan uit de rotsvaste overtuiging dat literatuur essentieel is in de samenleving en uit de goesting om goede literatuur met zo veel mogelijk mensen te delen.

Klara mag 5 x 2 dagpassen weggeven! De negende editie van het festival vindt plaats van 23 tot 26 maart 2023.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet